Общи условия

Права

Правата върху този сайт, както и снимковия материал в него са собственост на фирма „Д.К. 2010” ООД.

Юрисдикция и език:

Този сайт, неговото съдържание и всички поръчки, направени през него, попадат под юрисдикцията на българските закони. Всеки направил поръчка автоматично се съгласява във върховенството на българското право и закон. Официалният език на сайта и на поръчките (договорите) е български.

Регистрация

Информацията, дадена на www.diadokoleda.com в процеса на регистрация, ще бъде използвана от нас, за да изпълним заявената от Вас поръчка или за да влезем във връзка с Вас и/или да Ви изпратим поръчаните продукти от сайта, както и в случай, че трябва да Ви уведомим за важни промени по Вашата регистрация или поръчка.

При направена поръчка в сайта ние ще предоставим името, адреса и телефона Ви на куриерската фирма, които са им необходими за доставянето на Вашата поръчка.

Екипът на www.diadokoleda.com не може да бъде държан отговорен за лични данни, събрани и разпространени от куриерски фирми и мобилни/телефонни оператори, но Ви уверяваме, че ние няма да предоставяме никаква част от Вашите лични данни на трети лица и организации.

Отмяна на поръчка от наша страна:

Екипът на www.diadokoleda.com може да отмени всяка направена на сайта поръчка, като в такъв случай се задължава своевременно да уведоми клиента за това на посочените от него (при подаване на поръчката) e-mail или телефон за контакт.

Отмяна на поръчката може да се случи по следните причини:

  • Когато поръчаните бройки писма не могат да бъдат изпълнени за посочения от клиента срок.
  • Когато плащането по банков път не е направено в рамките на 48 часа от изпращане на писмено потвърждение за поръчката на посочения от клиента e-mail.
  • При наличието на софтуерен проблем, в следствие на който се е получила грешка в цената или някой от другите параметри на съответния продукт, което е довело до обявяване на невярна информация и заблуда на потребителя.

Отмяна на поръчка от страна на клиента:

Клиентът има право да анулира своята поръчка в страница "Моят акаунт" в рамките на 48 часа от приемане на поръчката.

Цени

Цените на всички продукти изложени в сайта са с включен ДДС (20%). Все пак, за да се избегнат недоразумения, за крайни цени се приемат тези, които са записани в e-mail-а, с който потвърждаваме приемането на Вашата поръчка.

Администриране на доставката:

Писмата от diadokoleda.com се изпращат по куриер за сметка на получателя, освен в случаите на предплащане на поръчката по банков път или чрез ваучер. Цената на куриерската услуга се калкулира автоматично при поръчка. 

Задължителни изисквания за изпълнение на доставка:

  • Всички данни на получателя и изпращача ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СА ПОПЪЛНЕНИ НА КИРИЛИЦА.
  • Задължително име, фамилия, точен адрес и телефон на получателя. Препоръчително е подаването на мобилен номер за по-удобна комуникация с куриера.

Промяна в условията за ползване.

Екипът на www.diadokoleda.com си запазва правото при нужда да променя условията за ползване на този сайт.

уеб дизайн студио