Персонализиране

Помогнете на Дядо Коледа да напише правилно писмото до Вашето дете като попълните празните места в текста.

Това писмо ще бъде за и оформено в цвят.


Здравей скъпи ,

Реших да ти напиша това писмо, тъй като твоето име е на първо място в моя специален списък с Най-добрите деца за 2016 година и това ме прави много щастлив. Благодаря ти, че си бил много послушен през цялата година! Точно това очаквам от едно -годишно момченце. Браво!

За нещастие докато разнасяхме подаръците с Рудолф около Земята, внезапно свърши вълшебният прашец, с който шейната ми се движи и тя се счупи. Не успяхме навреме да разнесем подаръците на децата. С бутане едвам се върнахме на Северния полюс, където джуджетата, начело със Сръчко се заеха да я ремонтират. Камбанка донесе пълна торба с нов вълшебен прашец, за да заредим шейната и да продължим с разнасянето на подаръците.

Веселушка и Дългоноско провериха отново чувала. Видях твоя подарък вътре – . Какъв прекрасен подарък!
Ти продължавай да бъдеш много добричък, а аз обещавам да посетя твоя дом в Новогодишната нощ. Хо-хо-хо!

Е, мило дете, чака ме още работа. Надявам се да ти хареса моето писмо, защото е специално за теб! А, за малко да забравя, да знаеш, че твоят приятел точно като теб е бил послушен през тази година и неговото име също е в списъка ми с Най-добрите деца за 2016 година. Сега ми обещай да си легнеш рано в Новогодишната нощ, а аз няма да пропусна твоя дом.

Желая ти една много весела и приказно щастлива Нова година!

С много обич,

Дядо Коледа


Преглед
* Изгледът на писмото е примерен
уеб дизайн студио