Персонализиране

Помогнете на Дядо Коледа да напише правилно писмото до Вашето дете като попълните празните места в текста.

Това писмо ще бъде за и оформено в цвят.


Здравей скъпи ,

Реших да ти напиша това писмо, тъй като днес докато проверявах специалния ми списък с Най-добрите деца за 2016 година, видях името ти в него и много се зарадвах. Благодаря ти, че си бил много послушен през цялата година! Точно това очаквам от едно -годишно момченце. Браво! Веднага проверих кое от моите джуджета майстори твоя подарък – . Чипоноско ще го направи страхотен! Имай ми доверие.

Тази година Камбанка и Рудолф са измайсторили нов вълшебен прашец за шейната и обещават да разнесем подаръците по-бързо и безшумно от миналата година. Помолих ги да измислят нещо и за специалната храна на моите елени, за да имат повече сили. Много се изморяват от обиколката около Земята. Милиони домове трябва да обиколим само за една нощ.

Ти продължавай да бъдеш добро дете, за да се сбъдне и твоето специално Коледно желание. Хо-хо-хо!

Знаеш ли историята за Коледа? Покрай всички желания, книжки и играчки често забравяме истинския смисъл на този празник. Скъпо дете, много отдавна, преди повече от две хиляди години, Йосиф и Мария пристигнали във Витлеем, яздейки магаре. Точно там, в един обор през нощта срещу 25 декември се родил Исус Христос, техният син. Същият ден трима мъдреци последвали една звезда на изток и донесли дарове за новороденото бебе. Ето как се е родил този празник, Коледа е рожденият ден на Исус Христос.

Е, чака ме още работа. Надявам се да ти хареса моето писмо, защото е специално за теб! А, за малко да забравя. Ще оставя подарък в дома на твоя приятел , защото той също е бил послушен през тази година. Сега ми обещай да си легнеш рано в Коледната нощ, а аз няма да пропусна твоя дом.

Желая ти една много весела и приказно щастлива Коледа!

С много обич,

Дядо Коледа


Преглед
* Изгледът на писмото е примерен
уеб дизайн студио