Персонализиране

Помогнете на Дядо Коледа да напише правилно писмото до Вашето дете като попълните празните места в текста.

Това писмо ще бъде за и оформено в цвят.


Здравей скъпи ,

Как си? Надявам се, че очакваш Коледа с нетърпение. Също като мен и всички джуджета в моята работилница. Играчките са почти готови, а вчера направихме пробна обиколка над с шейната.

Помощниците на Рудолф са направили подобрения на шейната и обещават, че тази година ще разнеса подаръците доста по-бързо. Прекрасно, нали? Докато проверявахме адресите и комините мисля, че видях твоя дом. С врата, нали?

Много се радвам, че открих името ти в специалния ми списък с Най-добрите деца за 2016 година, защото си бил много послушен през тази година. Браво! Точно това очаквам от едно -годишно момченце. Разбрах, че страшно много обичаш . Също така разбрах, че най-желаният от теб подарък за Коледа е . Поръчал съм на Сръчко, най-сръчното от моите джуджета да направи твоя подарък. Стискай палци и най-важното – продължавай да бъдеш добро дете, за да се сбъдне желанието ти! Хо-хо-хо!

Е, трябва да се залавям за работа. Надявам се, че ти хареса моето писмо, защото е специално за теб! А, за малко да забравя. Ще оставя подарък в дома на твоя приятел , защото той също е бил послушен през тази година. Сега ми обещай да си легнеш рано в Коледната нощ, а аз няма да пропусна твоя дом. Моля те, остави едно морковче за Рудолф, защото много се изморява да тегли шейната по цялото земно кълбо.

Желая ти една много весела и приказно щастлива Коледа!

С много обич,

Дядо КоледаПреглед
* Изгледът на писмото е примерен
уеб дизайн студио