Персонализиране

Помогнете на Дядо Коледа да напише правилно писмото до Вашето дете като попълните празните места в текста.

Това писмо ще бъде за и оформено в цвят.


Здравей скъпи ,


Надявам се, че си добре и очакваш Коледа с нетърпение както и ние всички тук на Северния полюс. Сега джуджетата са много заети с подаръците, защото имаме милиони желания, които трябва да се изпълнят до Коледа.

Днес с Камбанка прегледахме списъците с добрите и лошите деца и много се зарадвах, когато открих името ти в специалния списък с Най-добрите деца на 2016 година. Браво! Точно това очаквам от едно -годишно момченце. Веднага повиках Дългоноско, за да ми покаже как ще направи твоя подарък .
Да знаеш, че ако пак не обърка нещо, ще стане прекрасен подарък. Но не обещавам нищо. Все пак често се случва Дългоноско да обърка нещата.

Ти продължавай да бъдеш добро дете и ще видиш, че в Коледната нощ под елхата ще те чака страхотна изненада! Моля те да оставиш морковче за моя елен Рудолф. Той много обича малките закуски, защото пътят около Земята е много дълъг и изморителен.

А, за малко да забравя! Разбира се, че ще намина и през дома на твоя най-добър приятел . Той също е в списъка с добрите деца. Е, сега трябва да вървя, защото днес ще изпробваме новата ми шейна. И трябва да се срещна с една приятелка – Феята на зъбките. Знаеш ли, напоследък комините или са запушени, или са много тесни – създават ми големи проблеми. Затова Феята на зъбките ми обеща да ми услужи с нейните вълшебни ключета.

Ето ги Рудолф и Звездичка, чакат ме за проверка на адресите на добрите деца в . Ако тази вечер чуеш звънчетата на елените, моля те да не казваш на никого, това ще бъде нашата тайна.

Желая ти една много весела и приказно щастлива Коледа!


С много обич,

Дядо Коледа

Хо-хо-хо!


Преглед
* Изгледът на писмото е примерен
уеб дизайн студио