Здравей, скъпа Лили,

Най-сърдечни поздрави от Северния полюс! Тук всичко е почти готово за Коледната нощ. Тази година послушните деца са толкова много, че извиках на помощ вашите любими герои, за да ни помагат.

Финиъс и Фърб направиха нова шейна, която се вдижи по-бързо и събира повече подаръци. Принцеса Селестия и нейните верни приятели понитата долетяха при нас, за да тренират с Рудолф и елените за полета около Земята. А Барби и нейните приятелки се погрижиха за всички красиви опаковки на подаръците.

Така аз имам повече време, за да проверя Специалния ми списък с добрите деца. Много съм горд и щастлив, че открих в него твоето име! Браво! Продължавай да бъдеш добро дете и очаквай в Коледната нощ под елхата твоя подарък кукла Барби балерина. Твоята приятелка Кати също беше много послушна през тази година, затова аз няма да пропусна и нейния дом.

Сега трябва да вървя, защото Финиъс ме чака да изпробваме новата шейна. Ако тази вечер над Варна чуеш звънчета, моля те не казвай на никого. Това ще бъде нашата тайна.

С най-сърдечни поздрави,

твой Дядо Коледа